Ny blogg

Kolla in min nya blogg

Fy för den lede!

Va seg & trött jag är.. & har varit hela dagen. Inte orkat göra nåt alls, mer än plockat in tvätten. Eller ja, nästan plockat in all tvätten. =(
Haft grannen Elin med väninna här, de var bra på kanelen & skulle ut & partaja. Avundas dom inte! Fy, så jobbigt..
Det började med att de ringde på för att Elin fått klagomål. Igen. Vi har en riktig gnällkärring här i trappen & så fort Elin spelar lite så kommer det en lapp i brevlådan. ORKA!! Jag har också fått en lapp & då var vi precis på väg ut på stan. Då valde jag & Rebecka att dra på våran favvo-Britney-låt "I love Rock´n´roll" på jäääättehög volym & sen drog vi! Moget, va?? Haha..
Jag & Elin bestämde att vi skulle tillsammans gå till hyresvärden nästa vecka för att klaga tillbaka på kärringen på 2a våningen. Jag vet att det är fler i trappen som får lappar för minsta lilla.
En fråga till er här:
Skulle du ringa på hos en granne som spelar för högt, för att be denne sänka volymen?
Eller lägger du också en lapp i lådan..?

Suttit på nätet & letat klänning till en stor fest i sommar. Hittar inget alls. Nåväl, det kommer jag hinna ändå. Nog lika bra att jag inte hittar någon nu, jag hoppas att jag har minskat en storlek till till det laget. :D

Nu är det fanimej sängen här.. Åker till syrran vid 1230 imorgon. Blir buss 832 till Värnamo där Nicke & barnen hämtar mig.
Tror det blir kjol imorgon. :)

Kram & godnatt..

Tack, Carro!

För hjälpen med att göra bloggen lite finare & lite mer personlig!
Säger till när jag är redo för mer piffning. :D

Veckan som gått

Smidigt namn på ett inlägg när man inte uppdaterat på nästan en vecka, va..? Haha

Tycker det har varit en bra vecka, även om tiden i vanlig ordning inte räckt till. På tok för sent i säng varenda eviga kväll, precis som vanligt.

Söndag
Dopet va en fin liten stund. Harley Buddy Hartvig André Johansson döptes i Osby kyrka. Den kyrkan där jag konfirmerades för en himla massa år sen. Faktiskt, så måste det vara 19 år sen!! Majj Gådd, va ålderstigen jag är.. Jag vet att det var på Carros födelsedag, 19 maj. Jaja, ett sidospår. :)

Måndag
Hrmm. Här kan det inte hänt så mycket, förrutom att jag & Kaj var på MediaMarkt & hämtade ut min mobil. Hopppas, hoppas att den kommer funka som den ska nu. Skönt att ha den tillbaka i alla fall.

Tisdag
Mitt hem har blivit lite sunkigt när jag inte varit hemma så mycket & plussades på en del när Tessi-Tullan var här förra veckan. Gick hem från jobbet & var tvungen att städa. Dessvärre räckte inte tiden till helt, men det mesta & värsta blev absolut gjort! Gick iväg & simmade vid 1930. Skönt, även om jag saknar vattengympan. Fick jag det sagt. IGEN!
Va iväg efter simningen & handlade på Coopan med Kaj. Köpte mig en knivlist & den ska upp imorgon, söndag. Tycker det är himla snyggt, men aldrig blivit av innan.

Onsdag
Var iväg på provsmakning med jobbet. Det är dags att upphandla nya anbudsvaror för kommunen & då var vi några stycken som var med & testade produkter. Kul grej & jag bara hoppas att de lyssnar på oss. Vi testade sammlangt 20 stycken produkter & jag dissade 11 & godkände därmed 9. Rätt illa, tycker jag. Det var godkänt / icke godkänt som gällde. Min gamle arbetskamrat & tillika mentor, Dennis var med. Jättekul att träffa honom!! Saknar att jobba ihop med honom. Vi var ett himla bra team. Lärt mig så himla mycket om mat av honom. :D
Rebecka hämtade i Huskvarna C. Hon har lite ont i själen, så vi satt kvar i bilen & pratade ett tag. Gick iväg & matade änderna vid lilla ån här borta vid mitt. Det tycker jag är himla rofyllt. Slappnar av omedelbart!
Spelade sen ett gäng rundor med Yatzy, fixade räkmackor & kollade Greys Anatomy. Faktiskt när jag tänker efter, det ENDA programmet jag sett på tv sen förra torsdagen. & varför i hela fridens namn betalar jag tv-licensen..? :(
Nej, Kecka! Jag tänker inte låta bli ändå!! ;)

Torsdag
Veckans sista arbetsdag för mig. Sen fyra-ledig. Fy faan, va skönt att vara ledig!
Rebecka hämtade på jobbet. Hem till mig & packa nattväskan. Sen iväg till Norrahammar, även kallat Norra.
Piffa till oss lite & sen iväg till Jenny & Magnus på grillkalas. Tessie-Tullan kom precis in när vi skulle åka. Skönt, jag tycker inte om att hon är ute hela natten & inte kan gå in.
Blev en himla trevlig kväll! Jättegott käk & ett par glas gott rödvin. Spelade Buzz på PS2, var helt nytt för mig, och så himla kul!!
I säng (Emils) vid 01 & sovit gott. Rebecka säger att jag har fnissat ett par gånger i sömnen. Undrar vad jag drömde..? :D

Fredag
Nu är vi tillbaka i verkligheten.Rebecka lämnade mig hemma vid 0830, hon är barnvakt åt sin systerson.
Jag har betalat mina räkningar & ska tvätta kl13. I fina, fina tvättstugan. Hungrig som en tok, får nog göra något åt det.
Ska iväg & simma innan tvätten tar vid.
Kaj är inte nämnd så mycket i veckan, men det är som det ska! =)
Vi har bara inte träffats så mycket. Rätt skönt det också, får jag erkänna. Att längta lite har aldrig skadat någon!
Imorgonkväll ska han hämta mig i Vittaryd hos Carro & Nicke. Sen ska vi sova ihop. Är tre veckor sen sist. :(
Blir tyvärr lite kompisförhållande-känsla när vi inte sover ihop nåt vidare. Jättetråkigt..

Hörs sen! & jaa.. jag ska bli en mer aktiv bloggare, Carro! :D

RSS 2.0